Avem nevoie de:
•1 ou
•4-5 linguri zahar
•1/2 lingurita sare
• drojdie
•250ml apa calduta
•500 g faina
•o sticluta rom
•zahar vanilat
•2-3 linguri ulei
Punem pe foc intr-un ibric 250 ml apa la care adaugam 4-5 linguri de zahar si 1/2 lingurita sare.Lasam sa se topeasca zaharul si sa se incalzeasca bine apa.Intr-o farfurile topin taicul cu putina apa calduta.Turnam apa cu zaharul din ibric intr-un castron adaugam romul si putina faina,amestecam,iar apoi adaugam oul si taicul.Apoi adaugam faina pana devine un aluat elastic,care nu se lipeste de maini.Se lasa la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul.
Dupa ce au crescut gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe hartie prosop.Se dau prin zahar pudra.
Pofta buna !
Dupa ce au crescut gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe hartie prosop.Se dau prin zahar pudra.
Pofta buna !
Dupa
ce au crescut , gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe
hartie prosop.Se dau prin zahar pudra amestecat cu 1- 2 plicuri zahar
vanilat.
Pofta buna!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/gogosi-simple-si-gogosi-umplute-cu-gem-de-capsuni-fid-1523645#k0qHlHAys4KESWXS.99
Pofta buna!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/gogosi-simple-si-gogosi-umplute-cu-gem-de-capsuni-fid-1523645#k0qHlHAys4KESWXS.99
Dupa
ce au crescut , gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe
hartie prosop.Se dau prin zahar pudra amestecat cu 1- 2 plicuri zahar
vanilat.
Pofta buna!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/gogosi-simple-si-gogosi-umplute-cu-gem-de-capsuni-fid-1523645#dBxRiKxthTWJT668.99
Pofta buna!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/gogosi-simple-si-gogosi-umplute-cu-gem-de-capsuni-fid-1523645#dBxRiKxthTWJT668.99
Dupa
ce au crescut , gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe
hartie prosop.Se dau prin zahar pudra amestecat cu 1- 2 plicuri zahar
vanilat.
Pofta buna!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/gogosi-simple-si-gogosi-umplute-cu-gem-de-capsuni-fid-1523645#dBxRiKxthTWJT668.99
Pofta buna!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/gogosi-simple-si-gogosi-umplute-cu-gem-de-capsuni-fid-1523645#dBxRiKxthTWJT668.99
Dupa
ce au crescut , gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe
hartie prosop.Se dau prin zahar pudra amestecat cu 1- 2 plicuri zahar
vanilat.
Pofta buna!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/gogosi-simple-si-gogosi-umplute-cu-gem-de-capsuni-fid-1523645#dBxRiKxthTWJT668.99
Pofta buna!
Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/gogosi-simple-si-gogosi-umplute-cu-gem-de-capsuni-fid-1523645#dBxRiKxthTWJT668.99
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu