sâmbătă, 24 mai 2014

Doriti un VENIT PASIV? AICI gasiti sursa de bani online!

 

Doriti un VENIT PASIV? AICI gasiti sursa de bani online!

 Lucrati de acasa pentru venit suplimentar ce poate fi mostenit?

O platforma online completa apartinand unei companii reale, viabile, propune celor interesati posibilitatea lucrului de acasa "part-time".
Timp de lucru minim 30 min/zi, seriozitate si rabdare pentru construirea proiectului in timp.
Compania are o crestere impresionanta - peste 2000 de noi persoane zilnic, din peste 100 de tari din lume.

O prezentare de ansamblu a proiectului este pe pagina de start a site-ului companiei .
 

Cei care imediat dupa inregistrare doresc sa beneficieze de bonusul de 500 VP acordat, iata sfatul meu :
Imediat (in aceeasi zi cu inregistrarea), va logati cu emailul si parola alese la inregistrare si ajungeti pe pagina SFI Affiliate Center.
Aici in partea stanga a meniului principal la HOT SPOTS, submeniul VP Ledger sunt afisate o serie de activitati: actiuni zilnice, lunare, saptamanale, Getting Started, intermediare etc 
Incepeti cu cele de la Getting Started ca au mai multe puncte. Dati click pe actiune, faceti actiunea ceruta (citire, completare formular etc) apoi apasati in dreapta paginii pe triunghiul verde ce are inscris pe el nr de puncte. La actiunile saptamanale, lunare, se deruleaza pagina pana jos si se apasa pe butonul albastru unde scrie in engleza ca ati vazut pag respectiva. Astfel, daca realizati in ziua inscrierii 500 puncte (in primele 24h de la inscriere), primiti automat bonusul de inca 500 VP si in zilele urmatoare, mai faceti restul de 500 si deveniti Executive Affiliate (EA), pozitie necesara obtinerii comisionului.
 
  http://www.sfi4.com/14354378/FREE

 http://www.sfi4.com/14354378/FREE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...