marți, 15 iulie 2014

Anunturi auto pe internet

Anunturi auto pe internet !!!

         Targul Vitan este un spaţiu comercial civilizat, demn de o capitală europeană, cel mai mare târg auto din Europa, ce se întinde pe 6 ha, din care 5 ha sunt platforme betonate şi amenajate.

 

        Aceasta varianta de anunturi online este poate cea mai folosita varianta cand vine vorba de cumpararea unei masini. Si este si lesne de inteles de ce. Pe internet, gasesti sute de mii de anunturi auto, cu preturi de toate felurile pentru masini de orice marca si model, in orice stare de functionare si aspect. Conform unui studiu, se pare ca peste 75% dintre masinile second-hand care se vand in Romania, se vand prin intermediul internetului. Restul de 25% se imparte intre dealerii de masini de ocazie, targuri de masini, ziare specializate in anunturi si viu grai (din gura in gura).

        In continuare, va voi prezenta  3 anunturi de vanzare din site-ul www.vitan-auto.ro 

 La un pret de numai 8.300 EURO, autoturismul Volkswagen Golf, cu o putere de 80 CP, fabricat in 2010, este perfect pentru dumneavoatra.
http://www.vitan-auto.ro/anunturi/24256/autoturisme/volkswagen-golf.html


In continuare va prezinta Opel Corsa, fabricat in 2003 pe care il puteti achizitiona la un pret de numai 2.500 EURO.



http://www.vitan-auto.ro/anunturi/23992/autoturisme/opel-corsa.html

 Un ultim anunt este cel despre autoturismul Audi A5. Perfect penrru dumneavostra, cu o putere de 179 CP si la un pret accesibil de numai 26.000 EURO.


http://www.vitan-auto.ro/anunturi/23427/autoturisme/audi-a5.html




Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/tehnica-auto/cumpararea-unei-masini-anunturi-online-vs-targ-auto-8566.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...