miercuri, 17 decembrie 2014

Pasta FIMO – o mie de idei de modelare

Sunteti fascinati de bijuteriile handmade? Magazinul online GemSale.ro creaza pentru dumneavostra cele mai interesante si fascinante accesorii FIMO si pasta FIMO.
Pentru ca tot suntem in perioada Craciunului ce spuneti de un minunat glob ce nu contine accesorii, pe care dumneavostra puteti sa il acccesorizati cu zapada pentru globuri de la FIMO sau cu orice alta pasta FIMO? Poate fi un cadou perfect pentru cineva drag din viata dumneavoastra.                            
        FIMO glob de zapada mare FIMO glob de zapada mare
Nu stiti unde gasiti  FIMO zapada pentru glob? Tot pe http://www.gemsale.ro gasiti orice va doriti, astfel problema efectului de ninsoare din globul de zapada s-a rezolvat.
FIMO zapada pentru glob

Daca sunteti incepatori in arta FIMO, FIMO Soft este solutia. Este mult mai moale, mai fina si mai delicata decat pasta clasica. FIMO Soft -set bijuterii FLOWERS sau FIMO Soft -set bijuterii KNOTTED DOTS poate fi un cadou perfect pentru fetita dumneavoastra. In plus, pe site puteti gasi si alte multe tipuri de seturi pentru modelare, in functie de preferintele fiecaruia. 

FIMO Soft -set bijuterii FLOWERSFIMO Soft -set bijuterii KNOTTED DOTS
Sper ca v-ati convins ca FIMO ieftin gasiti doar la acest magazin online GemSale.ro. Veti fi uimiti sa vedeti cat de usor puteti fi fascinati de arta FIMO. Acum tot ce va trebuie este imaginatie si timp pentru a putea modela cele mai impresionante bijuterii si accesorii.

Si daca doriti sa vedeti si cum se realizeaza un model de trandafir albastru mai jos am postat un videoclip care mi se pare foate dragut. La cat mai multe idei bune de modelare! Mult succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...