miercuri, 25 martie 2015

Importanta unui domeniu propriu


Traim in era internetului si bineinteles a blog-urilor. Multe dintre persoanele care sunt pasionate de scris apeleaza la domeniile gratuite cum sunt WordPress sau Blogspot, insa eu spus ca mult mai convenabil ar fi sa apelam la un domeniu platit, deorece noi ca cititori vom fi mult mai credibili in ochii cititorilor. Astfel, cu doar 2 Euro iti poti cumpara de la Webrahost pachetul G2, care ofera, printre altele, 1GB spatiu HDD, 40GB trafic lunar, 2 conturi MySQL, 2 conturi email, conturi FTP, access SCP/SSH, backup extern zilnic si latența minima.

Sunt atat de multe avantaje ale unui domeniu propriu. De exemplu, numele blogului este mai usor de retinut, si putem sa alegem un design al blogului mult mai atractiv. Si ce sa mai spunem de faptul ca datele persoanle vor fi mult mai in siguranta decat in cazul domeniilor gratuite.

Sper ca sunteti convinsi de importanta unui hosting de calitate. Cititorii site-ului dumneavoastra se vor inmulti pe zi ce trece, deorece pozitionarea in cadrul Google va fi mult mai buna decat in cazul domeniilor Wordpress sau Blogspot. Astfel, daca aveti o afacere aceasta va inflori pe zi ce trece. Cu o mica investitie in achizitionarea unui domiu propriu, in viitorul apropiat aceasta va fi rasplatita inzecit.

Daca doriti sa achizitionati un astfel de domeniu propriu nu ezitati sa apelati cu incredere la serviciile Webrahost. Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...