miercuri, 8 aprilie 2015

Fericirea consta in sanatate

"Fericirea constă, în primul rând, în sănătate." 

Dragii mei cititori, pornind de la citatul de mai sus trebuie sa constientizam faptul ca sanatatea noastra este cel mai important aspect pe care trebuie sa il avem in vedere. Din pacate in zile noastre tot mai multe boli s-au raspandit in intreaga lume si au afectat viata oamenilor. Din acest motiv, ceea ce ne ramane sa facem este sa ne interesam de cum sa evitam si sa tratam cat mai bine bolile cu care ne confruntam. Astazi eu m-am hotarat ca va informez cu privire la cauzele si simptomele alergiilor si a gastritei, dar si asupra modalitatilor de prevenire si de combatere ale acestor afectiuni.

Multi dintre noi suferim de anumite alergii si poate nu ne facem sperante in ceea ce priveste o recuperare. Din pacate este adevarat ca simptomele sunt foarte neplacute, de exemplu atunci cand avem anumite senzatii neplacute de mancarimi ale pielii sau ne confruntam cu o grava problema de respiratie atunci cand intram in contact cu anumite mirosuri, insa ceea ce trebuie sa stim este ca alergiile nu sunt incurabile, ci acestea pot fi indepartate cu mult succes. Daca aveti anumite alergii la anumite alimente tot ceea ce trebuie sa faceti este sa constientizati care este produsul care va produce aceasta stare de disconfort si sa o eliminati definitiv din alimentatie de zi cu zi. Totodata, exista si medicamente potrivite sa va protejeze impotriva alergiilor. Alegerea unei farmacii in care personalul medical sa ne indrume si ne dea cele mai bune sfaturi si remedii este un alt astpect deosebit de important. In acest sens, eu recomand cu mult drag farmaciile Vivat Familia.  La nivel national, 700.000 de oameni interactioneaza cu Vivat saptamanal. Atunci cand esti pe strada, uitati-va dupa o farmacie independenta, semnalizata Vivat. Acolo gasesti trusa Vivat – setul de medicamente, adaptat nevoilor tale si celor dragi tie, in functie de sezon.
Alergii: Simptome si cauze
O alta afectiune cu care noi din nefericire de confruntam tot mai des este gastrita. Atunci cand mucoasa gastrica se inflameaza, senzatiile de arsuri in partea superioara a abdomenului vor deveni tot mai accentuate. Cauzele aparitiei acestei afectiuni sunt numeroase, pornind de la o alimentatie necorespunzatoare pana la stres. Pentru ca am fost interesata de acest subiect, zilele trecute am trecut pe la o farmacie Vivat si am cerut cateva remedii de prevenire a gastritei. Personalul medical a fost foarte amabil si m-a facut sa inteleg cat de importanta este alimentatia. De exemplu, sucurile acidulate trebuie sa iasa din consumul nostru zilnic. Acestea ne fac atat de mult rau organismului, incat gastrita s-ar putea declansa in orice clipa. Totodata, excesul de cafea, cat si  de alcool sunt recomandatate a fi evitate cu orice pret.
Gastrita, simptome si tipuri
Dragii mei cititori, eu va recomand cu mult drag sa apelati la farmaciile Vivat din orasul vostru si sa intrebati pesonalul farmacist cu privire la orice simptom pe care il aveti, pentru a preveni cele mai grele si neplacute boli. Sanatatea corpului vostru trebuie sa ramana cea mai importanta!
Multa sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...