duminică, 16 august 2015

Cubykayak

Cubykayak, caiacul demontabil, usor si sigur navigheaza acum si pe apele Romaniei.

Pentru cei care iubesc aventura si isi doresc sa exploreze si zonele mai putin conventionale ale apei, folosirea cubykayak-ului este solutia perfecta.

Cubykayak-ul este foarte asemanator cu caiacul obisnuit, insa acesta vine in plus cu rezolvarea unor neajunsuri pe care caiacul obisnuit nu le poate rezolva. Astfel, greutatea acestuia este mult mai mica (16 kg), putand fi chiar depozitat printre bagajele unei placari in vacanta, datorita modularitatii acestuia. Dimensiunile unui cubykayak demontat sunt de 140x59x36 cm, incapand foarte simplu in porbagajul unei masini sau putand fi  transportat chiar in avion, tren sau metrou. De asemenea, datorita dimensiunilor lui foarte accesibile, cubykayak-ul poate fi utilizat si ca rucsac.

Design-ul unui cubykayak este unul unic, fiind inovator si functional.

Un alt avantaj al cubykayak-ului este faptul ca ofera posibilitatea transformarii Cubykayak-ului simplu intr-un caiac tandem. Acest fapt este posibil datorita modului de conexie care poate atasa caiacului simplu un alt caiac, pentru a-l transforma in tandem.



Cubykayak este fabricat in Spania, dar poate fi comandat online acum si in Romania.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...