marți, 8 septembrie 2015

Kubix - gazduire sediu social

Kubix inchirieri spatii individuale - gazduire sediu social va ofera cele mai bune solutii de domiciliere a firmelor dumneavoastra. 

Astfel, puteti inchiria un spatiu delimitat in cadrul unei cladiri de birouri. In plus, preturile sunt deosebit de accesibile, deorece pentru a beneficia de un spatiu partajat intr-o cladire de birouri este necesar sa platiti numai 39 de euro/luna. Acest pret este unul final, la care nu se adauga TVA. Este foarte important sa stiti faptul ca contractele se fac pe 6 luni sau pe un an, fiind necesara plata in avans la semnarea contractului. Kubix vine si cu oferte speciale, astfel in cazul in care semnati un contract pe un an beneficiati de 2 luni gratuite. O alt serviciu gratuit de care puteti beneficia in momentul semnarii unui contract este redirectionarea corespondentei o data pe septamana. 

In ceea ce priveste spatiul, cladirea de birouri este amplasata in Bucuresti, sectorul 3, Bulevardul Basarabia. In plus, in schimbul achitarii unei taxe, Kubix va pune la dispozitie mobilier, format din scaun si birou. 

Alegeti Kubix si nu veti fi dezamagiti. In primul rand, Kubix reprezinta cea mai buna solutie pentru un sediu social si in acelasi timp va sprijina in relatia cu Registrul Comertului si cu ANAF. Kubix este un partener pe termen lung, ceea ce va face sa nu mai aveti grija expirarii sediului. 

Pe site-ul Kubix va puteti rezerva chiar acum un spatiu de lucru. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de pe site, iar in cel mai scurt timp veti fi contactati pentru detalii si pentru a stabili o intalnire.
Kubix este alegerea perfecta!

Un comentariu:

  1. TWB RiSEN SRL
    Cloud Software este o platforma de servicii online - promoveaza online. gestioneaza situri, furnizeaza gazduire pentru servicii si aplicatii online.

    RăspundețiȘtergere

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...