miercuri, 12 noiembrie 2014

Piese auto

Site-ul www.autolux.ro este site-ul perfect pentru nevoile dumneavostra in ceea ce priveste piesele auto. De exemplu., daca detineti un autoturism Audi numai aici putei gasi orice piese auto doriti.

Husa capota fata Audi A3 8L 1996- 2003, cod Hs1101 - HCF79770 este perfecta pentru a proteja partea frontala a capotei de pietre sau zgarieturi si o puteti achizitiona la pretul de numai 245 lei.

Tavita portbagaj Audi A6 4B/ C5 AVANT 97- 04 Tvp128 - TPA77837 este de asemnea foarte utila si o puteti achizitiona de pe acest site. Aceasta este ideala pentru transportul diferitelor bagaje sau marfuri , se poate curata foarte usor si de asemnea se poate instala foarte usor. In plus, o gasiti la un pret deosebit de bun de numai 75 lei. 
Pentru mai multe detalii legate de piesele auto de mai sus sau pentru alte piese auto puteti accesa urmatoarea categorie din site http://www.autolux.ro/piese-audi/ . In plus, si pentru alte pise auto pentru orice tip de masina detineti, site-ul http://www.autolux.ro/ va sta la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte cu sfaturi si recomandari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...