vineri, 21 noiembrie 2014

Bani pe net din distribuire link-uri scurte

T.co.ro este o platforma de monetizare trafic romanesc, o platforma similara adf.ly targetata pe trafic romanesc.
Daca doresti sa castigi si cativa banuti petrecand timp pe internet, aceasta platforma este perfecta pentru dumneavoastra. Cum poti castiga bani? Este foarte simplu: prin scurtarea link-urilor. Daca un vizitator da click pe link-ul dumneavostra scurtat va aparea o reclama de minim 5 secunde, apoi vizitarorul va putea intra pe website-ul sau articolul dumneavoastra.

De asemenea, comisioanele oferite de platforma sunt foarte profitabile si acesta platforma reprezinta o solutie ideala pentru monetizare trafic romanesc pe site-uri de filme online sau muzica online. Platdorma t.co.ro se adreseaza atat bloggerilor care vor ca articolele lor sa fie mult mai promovate sau tuturor celor care  doresc ca website-urile sau orice alte feluri de link-uri sa fie promovate pe diverrse site-uri de socializare.

Pentru inscrierea in aceasta platforma nu ezitati sa accesati monetizare trafic romanesc. Aceasta este o oportunitate de nerefuzat de a va mari veniturile lunare si de care trebuie sa profitati.
Mult succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...