marți, 21 iulie 2015

Costume de baie 2 piese

Vara a sosit, vacanta, de asemenea, asa ca nu ne ramane decat sa ne alegem costumele de baie potrivite si sa plecam spre mare. Si cum toate femeile isi pun problema alegerii costumului de baie cel mai potrivit, care sa atraga privirile tuturor, eu vin sa va prezint cateva costum de baie care cu siguranta va vor impresiona.

Dupa lungi cautari de a gasi costumul de baie perfect, m-am decis la doua costume de baie absolut superbe, care cu siguranta va vor impresiona.

Primul dintre acestea este costumul de baie SOFIA. Calitatea materialului din care este confectionat acest costum de baie este superioara.Sutienul se leaga la spate cu o clema si dupa gat, iar marimile disponibile sunt S, M si L.



Un alt costum de baie potrivit pentru acest sezon este costumul de baie ANGELICA . Preturile sunt destul de accesibile, asa ca puteti comanda de acum costumul de baie care va place. Acest sutien cu imprimeu cu dungi surprinde prin eleganta si rafinamentul lui.



Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...