marți, 7 iulie 2015

Jocuri cu catelusi pentru cei mai cuminti copii !

Dragi parinti, sunteti cumva in cautarea unor noi jocuri care sa ii tina ocupati pe copii vostri toata aceasta vacanta? Eu va ofer solutia cea mai buna. Cu siguranta, copii vostri s-au plictisit de jocurile clasice pe calculator cu masinute, cu papusi sau cu bilute, asadar eu va propun noi jocuri cu catelusi. Acestea vin sa va ajute copii sa ii descopere talentele, dar sa le si stimuleze creativitatea si originalitatea inca de la o varsta foarte frageda. Aveti incredere ca micutii vostri vor descoperi lucruri noi si in acelasi timp se vor si distra.

Asadar, dragi copii, cu siguranta veti fi foarte incantati sa descoperiti un catel vioi si jucaus cum este catelul Blue Clue. Acest catelus are foarte multi prieteni si este mereu pus pe distractie, asadar veti petrece momente cu adevarat speciale in compania lui. Catelul Blue Clue este foarte creativ, pentru ca zilnic gaseste noi jocuri care sa va incante pe voi. Astazi catelusul Blue Clue va provoaca sa imbracati o fetita pentru ziua ei de nastere, astfel incat sa ii ofere acesteia o surpriza foarte placuta. 
Voi trebuie sa ii dati o mana de ajutor catelusului pentru a ii organiza fetitei o petrecere de ziua ei cat mai reusita. Pe langa costumatia de petrecere, puteti alege si decoratiunile care vor fi la petrecere. 

Zilnic puteti descoperi noi jocuri care sa va testeze creativitatea si talentul vostru. Pe langa acest joc o multime de alte jocuri va asteapta pe site: "Catalusul ratacit" va asteapta sa il gasiti, "Spa cu catei" va asteapta sa va relaxati alaturi de ei, iar "Catelul adoptat de Printesa Elsa" vrea sa va ofere o zi de neuitat alaturi de pritenii lui.

Asadar,  treceti la treaba copii si realizati alaturi de catelusul Blue Clue mult dorita petrecere de ziua de nastere a fetitei! Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...