marți, 20 octombrie 2015

Castiga bani cu Oriflame!

In Oriflame, totul este numai despre tine!                             
inscriere oriflame


Poti sa castigi un venit suplimentar lucrand de acasa, in programul stabilit de tine, fara niciun sef! Activitatea de reprezentant Oriflame se pliaza foarte usor oricarui stil de viata, indiferent daca ai deja un loc de munca sau nu, dar vrei sa castigi bani suplimentar.
inscriere oriflame

Cum poti castiga bani ca reprezentant Oriflame – iata cativa pasi simpli:
- Utilizand produsele Oriflame, vei ajunge sa cunosti calitatea si varietatea produselor cosmetice, de ingrijire personala si Wellness create de cei mai buni specialisti in Suedia.
- Ca reprezentant Oriflame poti achizitiona produse la un pret special, in conformitate cu grila de discount valabila numai pentru reprezentantii Oriflame inscrisi:
- Pe langa gama variata de produse suedeze de calitate, ca reprezentant Oriflame ai oportunitatea de a castiga un venit nelimitat. Sunt doua modalitati prin care poti castiga bani – vanzand produse Oriflame si invitand alte persoane sa se alature.


catalog oriflame c7 2015


CASTIGI BANI DIN VANZARI

Arata catalogul Oriflame prietenilor, familiei si cunoscutilor, apoi strange comenzile. Este o modalitate usoara, comoda si personala de a cumpara produse. Cu fiecare comanda pe care o plasezi, poti castiga un profit de pana la 40%. Acesta reprezinta profitul tau imediat.

Mai mult, beneficiezi si de un discount de performanta. Fiecare produs Oriflame comandat din catalog are un anumit numar de puncte bonus (BP). Cu cat vinzi mai multe produse, cu atat castigi mai multe puncte si beneficiezi suplimentar de discountul de performanta.

inscriere oriflame



CASTIGI BANI INVITAND ALTE PERSOANE SA DEVINA REPREZENTANT ORIFLAME


Ca si tine, sunt o multime de alte persoane care au viziune si isi doresc sa castige un venit suplimentar – imposibil sa nu cunosti cel putin o astfel de persoana! Aceste persoane pot fi interesate de oportunitatea de castig oferita de Oriflame – printre acestea se pot numara clientii tai, prietenii sau alte persoane interesate de obtinerea unui venit suplimentar sau de a-si incepe propria afacere.

Atunci cand prezinti oportunitatea Oriflame si sltor persoane care, la randul lor, incep sa isi construiasca de asemenea propria afacere Oriflame, este momentul in care castigurile tale incep sa creasca cu adevarat! Pe masura ce instruiesti si alte persoane, iar echipa ta incepe sa creasca, castigurile tale vor creste prin discounturile de performanta si punctele bonus aduse de catre echipa ta. Astfel ca, pe masura ce afacerea ta creste,vor creste si recompensele

Potentialul de castig este nelimitat (este limitat, bineinteles, decat de implicarea pe care tu o ai). Vei castiga bani, recunoastere Oriflame prin titlurile obtinute (Manager, Director) si poti calatori in destinatii fabuloase in toata lumea (in 2015, castigatorii competitiilor de la inceputul anului au calatorit gratuit in Egipt).

Cu Oriflame, poti incepe sa ai stilul de viata la care poate doar ai visat. Iata care sunt pasii simpli pe care ii poti parcurge:

1. Completeaza formularul de inscriere Oriflame si te vom contacta pentru a-ti oferi suportul de care ai nevoie pentru a incepe.

2. Prezinta catalogul altor persoane si preia comenzi.

3. Castigi un profit imediat prin vanzarea produselor Oriflame catre clientii tai (mai multe persoane care vizualizeaza catalogul = mai multe comenzi = un profit imediat mai mare pentru tine).

4. Ajuta alte persoane sa isi inceapa propriile afaceri Oriflame, castigi discounturi de performanta si alte bonusuri.

In tot acest timp:
Arati bine, Castigi bani si Te distrezi !
Nu mai sta pe ganduri, devino de astazi reprezentant Oriflame si incepe viata pe care ti-o doresti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...