vineri, 30 octombrie 2015

Scoala de make-up Krasny Mask

Daca sunteti pasionati de machiaj si doriti sa urmati o cariera in acest domeniu, scoala de make-up krasnymask.ro vine in ajutorul dumneavoastra. Ceea ce este cu adevarat important este ca atunci cand va doriti sa faceti un lucru, sa nu ezitati sa il puneti in practica. Asadar, cei care sunteti pasionati de machiaj, scoala de make-up Kransy Mask este o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratati pentru nimic in lume.

Daca va hotarati sa va inscrieti in cadrul acestei scoli de make-up veti invata cele mai noi si interesante aspecte din lumea machiajului, cum ar fi: prezentarea produselor, prezentarea ustensilelor de lucru, sfaturi pentru promovarea persoanala si alte lucruri foarte interesante. In plus, cei mai buni traineri din lumea machiajului va vor indruma de-a lungul acestor cursuri, si anume Manuela Gisca, make-up artist, trainer, dar si fondator Krasny Mask si Zsuza Hidi, make-up artist si trainer.

Scoala de make-up Krasny Mask va astepta sa va inscrieti la cursurile de make-up, cursuri care va vor transforma in niste profesionisti in ale machiajului. 

slide2 rsz
Mult succes! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...