marți, 13 ianuarie 2015

Carucioare pentru copii de la Bekid.ro

Bekid este magazinul preferat de mii de parinti, deoarece are cele mai bune produse la cele mai accesibile preturi.
In continuare va voi prezenta trei dintre cele mai frumoase carucioare pentru copii care au un design modern si atractiv.

Caruciorul Pentru Copii 3 In 1 Mykids Amber Purple-White este perfect pentru atat pentru parinti, cat si pentru copii, fiind usor de manevrat, iar design-ul fiind simplu, dar in acelasi rimp foarte elegant.Pretul caruciorului este de numai 1565 Lei .
 
Un alt carucior pe care il puteti achizitiona de pe acest site este Caruciorul 2 in 1 Coccolle 628.De asemenea, cu un desing modern, cu un spatar reglabil 3 pozitii si cu un cos de cum,paraturi foarte incapator, acest carurior poate fi al dumneavostra la numai 1028.99 Lei.


Daca aveti un copilas  care deja a inceput sa unble singur, CARUCIORUL FLASH Blue Puppies este perfect in aceasta situatie. Acesta suporta pana la 15 kilograme si este usor de transportat, iar pretul este  foarte bun de numai 108.54 Lei.
Bekid este site-ul perfect pentru dumneavoastra, care va ofera doar produse de calitate. Acesta este un magazin online care se adreseaza tuturor mamicilor si taticilor ce cauta solutii pentru copii lor. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii Bekid este locul unde le gasesti pe toate.
Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...