sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Imbina utilul cu placutul cu Allview

Da mai nou putem sa imbinam utilul cu placutul? Nu stiti la ce ma refer? Este foarte simplu. Puteti castiga foarte simplu un telefon Allview C6 Quad. Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu sa participati la concursul organizat pe site-ul BlogAwards.
Dar acum zic sa va prezint un pic acest telefon in caz ca doriti sa il achizitionati. Ce va pot spune, cu un design simplu, dar de mare efect, cu conexiune 4G, acest gadget este perfect pentru noi toti. Si cum in zilele acestea toti ne dorim sa navigam cat mai usor pe internet, cu siguranta acest telefon ne ofera ce avem nevoie: linistea si siguranta navigarii pe internet. 



Doar priviti culorile atat de vi din urmatoarea imagine. Da, acum sunt sigura ca v-a cucerit.

Hmmm..cred ca acum va ganditi si la un selfie, nu? Veti putea realiza selfie-ul dorit cu acest telefon. Cu siguranta veti surprinde cele mai memorabile clipe si cele mai suprinzatoare peisaje. 


Dar zic sa va prezint si alte telefoane. Ma gandesc ca sunteti niste persoane energice si va trebuie un telefon pe masura. Atunci va prezint un telefon nu "muuuulta energie". Sunteti activi in timpul zilie si va plangeti ca bateria telefonul nu dureaza atata timp cat aveti nevoie? Allview va ajuta in acest sens si va indruma sa aveti telefonul P6 Energy. Va spun ca acest telefon poate rezista pana la 21 de zile in stand-by, iar in convorbire rezinta pana la 24 de ore. Exact ce ne trebuie, nu este asa?
  

Design-ul dupa cum puteti observa in imagini este deosebit de atractiv si poate fermeca privirile oricarei persoane din jur. In plus, va puteti juca fara probleme orice joc doriti. Grafica este nemaipomenita, iar memoria device-ului este de 8 GB. Suficient de mare, nu credeti?


Si am uitat sa va spun, cu siguranta zambetul nostru de nota 10 va fi surpins cu usurinta de acest gadget, deoarece camera principala are 8 MP.


Un alt smartphone din familia Allview care va impresiona  este V1 Viper. Frumos este, puternic este, atractiv este si pot enumera calitatile lui la nesfarsit. Las imaginile de mai jos sa spuna totul.


Sper ca am fost de folos cu acest articol si v-ati hotarat ce gadget sa achizitionati. Si nu uitati si de concursul organizat pe pagina BlogAwards. Telefonul Allview C6 Quad va astepta sa ii deveniti stapan. Mult succes!


sigla

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...