marți, 12 mai 2015

Banner Design & landing pages

Daca cautati solutii tehnice de a obtine rich media banners, Online Creative este solutia perfecta. Pentru a avea o afacere de succes in mediul online, bannerele afisate pe site-ul firmei sunt cele mai importante. Desing-ul acestora trebuie sa fie cat mai atractiv, astfel incat sa atraga cati mai multi vizitatori, care ulterior pot deveni clienti. Un banner perfect trebuie sa aiba in vedere anumite criterii precum: claritate, luminozitate, un mesaj care care poate fi usor inteles, un desing simplu, dar in acelasi timp atractiv, o calitate buna a tipografiei si a culorilor folosite, precum si un puternic contact vizual care sa atraga un numar cat mai mare de cititori.

Astfel daca sunteti in cautatea unor design-eri de bannere cat mai buni nu ezitati ca contactati aceasta firma. Va puteti alege modelele de design bannere pe care le pregerati, iar aceasta firma va va realiza cele mai atractive bannere pentru site-urile dumneavoastra, astfel incat afacerea dumneavoastra sa devina unu de succes.

De asemenea, puteti beneficia si de servicii de landing pages. Landing pages sunt acele pagini de pe site-ul dumneavoastra care direstioneaza vizitatorul spre un alt rezultat sau actiune. Daca doriti sa beneficiati de aceste servicii, le puteti achizitiona la pretul de numai 39 de dolari.


Banner Design & landing pages

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...