joi, 21 mai 2015

Directoare de articole

Directoarele de articole reprezinta forma gratuita de promovare a unui website, cu rob semnificativ: in primul rand poate expune afacerea dvs.

Un director articole este un site unde se pot trimite articole cu titlu de promovare sau comunicate de presă ce pot conține imagini, materiale video și legături către site-uri. Directoarele de articole sunt extrem de importante în procesul de optimizare seo și promovare web, acestea oferind posibilitatea de promovare gratuită, obținerea unui backlink și comunicarea lansării unui serviciu sau produs prin comunicate de presă. Un director articole, este și un loc unde se pot afla lucruri noi din articolele publicate în categorii relevante. Orice webmaster are nevoie de o listă de directoare de articole în care își poate promova site-ul, produsul sau afacerea.


Notiunea de SEO se traduce in limba romana prin Optimizare pentru Motoarele de Cautare. Pentru ca in ultimul timp tot mai multe persoane isi deschis propriile site-uri pentru a isi vinde produse sau pentru ca lumea sa stie despre serviciile pe care le poate presta. SEO permite imbunatatirea site-urilor si a paginilor personale, pentru ca atunci cand o persoana cauta pe anumite motoare de cautare, cum este Google, o anumita informatie, site-ul respectiv va avea o pozitie mult mai buna si mai accesibila pentru client.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...