miercuri, 13 mai 2015

Cele mai frumoase pijamale

Pentru a avea un somn linistit si placut, pijamalele cu care dormim trebuie sa fie alese foarte atent. In primul rand, daca suntem imbracati in ceva in care ne simtim relaxati si confortabili, si somnul va fi mult mai placut. Zilele acestea am fost in cautarea unor noi pijamale, asa ca m-am decis sa achizitionez doua perechi de pijamale. 
Prima pereche de pijamale aleasa este aceasta pijama de dama albastra. Bluza este cu maneca lunga, iar pantalonii sunt tot lungi. Totodata, aceasta pijama este foarte lejera, ceea ce va oferii o noapte cat mai linistita. 

O alta pereche de pijamale de data aceasta mai subtiri, ideala pentru zilele de vara este aceasta pijama de dama Regina. Bluza de pijama este cu maneca scurta si cu un imprimeu colorat, iar pantalonii de culoare roz sunt trei sferturi. De asemenea, aceasta pijama este foarte lejera.  

Daca va place si voua aceste pijamale nu ezitati sa le achizitionati, accesand link-urile din acest articol. Spor la cumparaturi!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...