In continuare va prezint o reteta de snitele crocante cu fulgi de porumb CornFlakes pe care eu am incercat-o. Am descoperit-o de foarte putin timp pe internet in timp ce cautam retete cu fulgi de porumb.
Ingrediente:
- Delikat Condimente pentru Pui - 30 g
- Făină - 1 cană
- Fulgi de porumb
- Ouă - 3
- Piper negru măcinat
- Sare
- Ulei de floarea soarelui
- Carne pui - 1 piept de pui
1.Scoate osul de la pieptul de pui şi formează bucăţile pentru şniţele. Condimentează cu sare şi piper.
2.Prepară compoziţia de ou: bate ouăle cu sarea, adaugă o ceaşcă de apă şi pune treptat făină, până compoziţia devine cremoasă.
3.Dă prin făină fiecare bucată de carne, având grijă să presezi bine fiecare bucată, după care le treci prin compoziţia de ou şi făină, apoi prin fulgii de porumb uşor zdrobiţi.
4.Uleiul trebuie să fie bine încins, aşa că rumeneşti pe ambele părţi şi scoţi şniţelele pe o hârtie absorbantă. Şniţelele merg de minune cu o salată de varză roşie, conopidă sau broccoli.
Sper sa reusiti reteta si sa va bucurati de gustul deosebit al fulgilor de porumb CornFlakes Rommac.
![Fulgii de porumb & Pufarine](http://blogspot.co.ro/opp_images/opp_image_1_37.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu