miercuri, 20 mai 2015

Securitate Website & Malware

Este foarte important ca site-ul dumneavoastra web sa fie protejat impotriva anumitor inamici care ar putea aparea. Astfel, trebuie realizata zilnic o scanare a site-urilor web pentru descoperirea vulnerabilitatilor si apoi eliminarea acestora. Este deosebit de important sa aveti o protectie website impotriva hacker-ilor, deorece in zilele nostre tot mai des auzim de atacul hacker-ilor pe internet.

Altfel fiind spus, daca noi ne protejam site-urile si suntem foarte atenti la posibilele atacuri, afacerea noastra nu va avea de suferit. Scanarea site-urilor web pentru malware ar trebui facuta zilnic, pentru a depista eventualele probleme.
Apeland la serviciile de securitate website si malware, veti fi anuntati de cat ori site-ul dumneavoastra este vulnerabil. In plus, veti primi zilnic un raport in ceea ce priveste perioadele neplacute prin care site-ul dumneavoastra atrecut. Astfel, veti fi intotdeauna cu un pas inaintea hacker-ilor.


  Securitate Website & Malware

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MARTISORUL REDUCERILOR 2019

 Luna martisorului a sosit!   Asadar, pentru a incepe cu adevarat o primavara frumoasa, eMAG va asteapta reduceri de pana la 50%.   Fi...